La Masia de Can Puig,
un projecte sostenible i ecològic al cor de Collserola

Volem que les persones que venen al nostre Restaurant, al centre de Barcelona, puguin fer un viatge a la naturalesa i a la tradició local, portant diàriament el millor dels nostres camps a les taules del Cafè.

Cuinem des de la terra, adobant-la de manera natural, i fem selecció i recuperació de varietats de verdures i hortalisses antigues, com el tomàquet “Mandó” de Collserola, per a re-trobar sabors oblidats amb especial atenció a les propostes fetes amb carn de cabrit i cabra “Blanca de rasquera” o la dels xais “Xisqueta”, unes carns oblidades amb moltes qualitats nutritives que ens permeten preparar suculents plats.

Desitgem que els nostres clients sàpiguen que darrere d’una hamburguesa o un fuet de cabra es troba un projecte que, mitjançant l’agricultura ecològica i el pasturatge natural, fomenta la biodiversitat, contribueix a la conservació del medi ambient i ajuda a prevenir els incendis.

Situada en la Serra de Collserola, La Masia de Can Puig és una explotació agro-ramadera amb un sistema de producció equilibrat basat en l’explotació sostenible dels recursos naturals del nostre entorn, amb l’objectiu de conrear la terra, criar animals de manera respectuosa amb el medi ambient per a produir aliments sans, naturals i de proximitat. En col·laboració amb el Parc Natural de la Serra de Collserola i la Diputació de Barcelona treballem per a la recuperació d’espècies vegetals per tal de millorar l’alimentació i el patrimoni vegetal.
Distribuïm la nostra producció mitjançant La Casa de les Lletres i la botiga El Rebost de la Masia de Can Puig.