El Cafè de La Casa de les Lletres
no és un restaurant qualsevol

El restaurant de La Casa de les Lletres, situat al cor de Barcelona on el barri gòtic s’abraça al mar, no és un restaurant més de la ciutat.
Les nostres propostes gastronòmiques de cuina mediterrània i de Km 0, són ecològiques, molt acurades i fins i tot sorprenents.
Estan basades en el producte de temporada, cultivat i criat a la Masia de Can Puig, al Papiol, a llindar del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Les verdures acabades de collir arriben cada dia al restaurant directament, sense intermediaris, igualment que les carns de cabrit, cabra i xai que criem a casa nostra. Les cabres i cabrits “Blanca de Rasquera” i els anyells “Xisqueta”, espècies autòctones catalanes que el Grup CRU ha introduït des de fa 10 anys a Collserola, a banda de ser unes menjes excepcionals fan una tasca molt important per el manteniment del Parc, netejant el sotabosc, tasca imprescindible per a la prevenció d’incendis.

Les especialitats fetes a partir d’aquestes carns extraordinàries i verdures oblidades que ajudem a recuperar, com el tomàquet “Mandó”, són pròpies de La Casa de les Lletres i li donen una exclusivitat difícil de trobar en un altre lloc de la Ciutat Comtal. Propostes originals amb una presentació acurada, que junt a un servei atent i professional fan del menjar una experiència gastronòmica per recordar. Les pots gaudir al Cafè, a l’interior d’un edifici del s. XVIII i a l’exterior en La Terrassa, davant del Port Vell.

Si vols gaudir les nostres especialitats dins un edifici de finals del s. XVIII, envoltat de literatura, en un entorn relaxat, El Cafè
de la Casa de les Lletres
és el teu lloc ideal.

Consulta la nostre Carta o el nostre Menú per a grups.

       

Si ho prefereixes a l’exterior, envoltat de l’ambient mediterrani amb vistes al Port Vell, davant de l’edifici de Correus, al bell mig de la part més antiga de la ciutat, llavors La Terrassa és el teu indret.

Per Emportar

Vols emportar-te a casa o a la feina els nostres plats o els productes que tenim a la Masia? Només cal que ens truquis o ens enviïs un whatsapp

També lliurem a domicili els nostres plats
i tapes.

Fes la comanda

De la Masia a la taula, on tu vulguis

La Casa de les Lletres i La Masia de Can Puig posen al teu abast productes de qualitat, sostenibles, ecològics i de km 0 amb els que elaborem les tapes i plats que pots tastar al Cafè i La Terrassa, a Barcelona.

També els pots encarregar i emportar-te’ls o si ho preferixes te’ls lliurem a domicili.