Viure amb la intimitat de casa teva i els serveis d’un hotel,
envoltat d’un ambient artístic i literari

Els sis apartaments de La Casa de les Lletres han estat concebuts per a estades mitjanes i llargues. Per aquest motiu s’ha volgut dotar els
apartaments amb allò que més valoren els nostres hostes: intimitat per sentir-se com a casa i la comoditat d’estar atesos com en un hotel, amb serveis a mida de les necessitats de qui ens visita.

Per afavorir el contacte amb la realitat cultural de Barcelona i la seva personalitat artística, el projecte dels apartaments ret homenatge a la
literatura. Cadascun dels apartaments està dedicat a un autor relacionat especialment amb la ciutat.
Joan Brossa, Mercè Rodoreda o George Orwell, entre d’altres, donen la benvinguda al visitant que valora el món creatiu de la metròpoli.

L’edifici del s. XVIII, davant de Correus i front el Port Vell, al centre de la Barcelona antiga, va ser restaurat completament i dotat dels darrers avenços, en matèria d’allotjament, per fer més còmodes i agradables les estades.

Jaime Gil de Biedma

L’apartament ocupa la primera planta de l’edifici i és un petit homenatge a l’autor barceloní Jaime Gil de Biedma, amb una intervenció al voltant d’un dels seus poemes. Té una còmoda habitació i un ampli saló.Està totalment equipat i compta amb una cuina completa.

Capacitat per a 2/4 persones

Més

Josep Pla

Dúplex de 100 m2, compta amb dos dormitoris i dos banys independents. Situat a la segona planta, és ideal per a compaginar l’àmbit laboral i personal. Dedicat a Josep Pla amb diverses peces que ens el recorden, està equipat amb tot el necessari per fer una estada perfecta.

Capacitat per a 2/4 persones

Més

Mercè Rodoreda

En la tercera planta tenim l’apartament que evoca una de les autores literàries més importants del país. Aquest apartament “vintage” conserva la distribució i el paviment original, exquisidament restaurat, incorporant un mobiliari i equipament excepcional.

Capacitat per a 2/4 persones

Més

George Orwell

La quarta planta, dedicada al profètic escriptor George Orwell, té un clar estil modern tot i que conserva elements rehabilitats de l’edifici. Amb un còmode dormitori i equipament complet fa una clara aposta per l’incorporació de elements de disseny contemporani.

Capacitat per a 2/4 persones

Més

Carlos Barral

Aquest apartament bessó de la quarta planta, homenatge al poeta-editor Carlos Barral, pertanyent a la “G-50 Escuela de Barcelona”. Comparteix els mateixos criteris i distribució del seu “germà” del pis inferior però amb la singularitat dels elements propis.

Capacitat per a 2/4 persones

Més

Joan Brossa

La darrera planta, un penthouse amb terrassa, permet gaudir d’unes vistes immillorables de la part baixa de Barcelona. A l’interior, podem veure els estels mentre sopem, tot recordant Joan Brossa. Té un dormitori amb bany inclòs i està totalment equipat.

Capacitat per a 2 persones

Més

La Fonda dels Temps, apartaments rurals a tocar de Barcelona

Si t’agraden els nostres apartaments però vols un ambient més relaxant, tenim el que estàs buscant.
La Fonda dels Temps, apartaments amb serveis a 15 minuts de Barcelona, a tocar del Parc Natural de Collserola.

Més