Planta 3

Apartament Mercè Rodoreda

El tercer pis, una autèntica joia que conserva la distribució original, els paviments hidràulics i la marqueteria de fusta, el que junt amb les intervencions al voltant de l’obra de l’escriptora barcelonina, ens endinsa en un cert ambient “vintage” que connecta amb els orígens de l’edifici i amb una Barcelona antiga, orgullosa del seu passat i alhora molt lligada amb el present, de la mà de les incorporacions radicalment modernes en el seu mobiliari, els equipaments i les intervencions al voltant de l’obra de la novel·lista i poetessa inspirades en “La Plaça del diamant” i “El mirall trencat”, en la seva versió en castellà.
Té tres habitacions, una doble i dues senzilles, que permeten una distribució familiar dels hostes o també per a grups d’amics. Com la resta dels apartaments té un equipament molt complet perquè les estades siguin totalment satisfactòries.

3 dormitoris | Capacitat per a 2/4 persones

Equipat amb:
Aire condicionat, Calefacció, Rentadora, Assecadora, Rentavaixelles, Microones, Cafetera Nespresso, Connexió a internet, Wifi (amb fibra òptica), Televisió, Caixa forta, Balcó exterior.
En els apartaments es pot habilitar un espai de treball per poder-ho utilitzar còmodament.

La Casa de les Lletres, una experiència única

Fer de la teva estada a Barcelona un record inoblidable, no és un somni.
Des de La Casa de les Lletres treballem per fer-ho realitat, convertint la teva experiència en quelcom que no oblidaràs.