Planta 6

Apartament Joan Brossa

El penthouse, àtic amb terrassa, de La Casa de les Lletres té tot el que un desitjaria per viure a la ciutat. Unes vistes de cinema i un tractament de luxe dels seus elements. El sostre transparent modulable, permet la regulació de la llum natural al gust de cadascú. Podem veure el cel i els estels o bé les ombres que projecten les lletres dels vidres, fent un recorregut per l’interior, seguint el moviment solar, com una mena de joc brossià.
Però si ens ve de gust, el podem filtrar amb un sistema de screens fins tancar-lo totalment. Altres peces gràfiques ens recorden al poeta visual barceloní, en constant diàleg amb l’apartament, donant-li un caràcter eixerit i transgressor.
El contrast de la fusta amb el vidre, la pedra i el metall que guarneixen tot l’apartament, li donen un aire cosmopolita, alhora càlid i rigorós. L’habitació amb el bany incorporat fa encara més íntim i seductor aquest espai.

1 dormitori | Capacitat per a 2 persones

Equipat amb:
Aire condicionat, Calefacció, Rentadora, Assecadora, Rentavaixelles, Microones, Cafetera Nespresso, Connexió a internet, Wifi (amb fibra òptica), Televisió, Caixa forta, Terrassa exterior.
En els apartaments es pot habilitar un espai de treball per poder-ho utilitzar còmodament.

La Casa de les Lletres, una experiència única

Fer de la teva estada a Barcelona un record inoblidable, no és un somni.
Des de La Casa de les Lletres treballem per fer-ho realitat, convertint la teva experiència en quelcom que no oblidaràs.