Planta 1

Apartament Jaime Gil de Biedma

El primer nivell de l’edifici, dedicat al poeta de la generació dels 50’s, de l’escola de Barcelona, és un pis còmode i elegant, ideal per a passar una temporada de manera confortable a la ciutat. Està totalment equipat i llueix una intervenció espectacular al voltant del poema “Pandémica y celeste” que ens convida a conèixer la cultura que es produeix a la ciutat, com a nexe d’unió amb el més exquisit de la capital catalana.
Com la resta d’apartaments té un balcó obert a la plaça davant de Correus, enfront del Port vell. El seu mobiliari i equipament, clàssic i modern alhora, incorpora tots els avenços que ens fan la vida més agradable. En l’ampli saló, podem convertir el sofà en un altre llit per tal d’encabir dos hostes més, si és necessari. El bany, tot de marbre, inclou dutxa i una petita banyera que completa l’equipament per a que la nostra estada sigui el més complaent possible.

1 dormitori | Capacitat per a 2/4 persones

Equipat amb:
Aire condicionat, Calefacció, Rentadora, Assecadora, Rentavaixelles, Microones, Cafetera Nespresso, Connexió a internet, Wifi (amb fibra òptica), Televisió, Caixa forta, Balcó exterior.
En els apartaments es pot habilitar un espai de treball per poder-ho utilitzar còmodament.

La Casa de les Lletres, una experiència única

Fer de la teva estada a Barcelona un record inoblidable, no és un somni.
Des de La Casa de les Lletres treballem per fer-ho realitat, convertint la teva experiència en quelcom que no oblidaràs.