Planta 4

Apartament George Orwell

La planta quarta, bessona de la cinquena, està dedicada a l’escriptor anglès que va viure a Barcelona i va lluitar al front en la guerra del 36 del segle passat. Un escriptor visionari que il·lumina les parets en una interpretació feta pel dissenyador Mario Sans a partir de la seva famosa obra “Animal farm”, en la que diu que tots som iguals però uns més que d’altres.
L’apartament posa en relleu les característiques més destacades de l’obra preexistent, contraposant-les amb els elements contemporanis de mobiliari, il·luminació i equipament que li dona una imatge moderna i elegant.
Com els altres apartaments té tot el necessari per a delectar-se amb una estada còmoda i una privacitat difícil de trobar en altres propostes a la ciutat. Concebut per a dues persones, també pot allotjar-ne quatre, fent servir el sofà-llit que es troba en el saló.

1 dormitori | Capacitat per a 2/4 persones

Equipat amb:
Aire condicionat, Calefacció, Rentadora, Assecadora, Rentavaixelles, Microones, Cafetera Nespresso, Connexió a internet, Wifi (amb fibra òptica), Televisió, Caixa forta, Balcó exterior.
En els apartaments es pot habilitar un espai de treball per poder-ho utilitzar còmodament.

La Casa de les Lletres, una experiència única

Fer de la teva estada a Barcelona un record inoblidable, no és un somni.
Des de La Casa de les Lletres treballem per fer-ho realitat, convertint la teva experiència en quelcom que no oblidaràs.